GroenLinks Terneuzen heeft naast de eerste drie kandidaten nog veel meer te bieden;

4 Sandra Dobbelaer

Heeft de afgelopen raadsperiode vooral adviserend opgetreden voor de steunfractie van GroenLinks. Met haar kennis over cultuurhistorie, natuur en landschapsbeheer- en educatie heeft zij hier een grote bijdrage in kunnen hebben. Daarnaast is Sandra ook actief voor de wereldwinkel.

 

5 Luciën Calle

Bekend als schrijver van artikelen over de natuur in diverse tijdschrifen. Daarnaast de bomendeskundige van onze gemeente! Net als Sandra actief in het natuur en landschapsbeheer- en educatie en actief voor de wereldwinkel. Ook zeer betrokken bij het sociale wel en wee van onze gemeente. 

 

6 Adri Paauwe

Algemeen bestuurslid bij het waterschap, voorzitter van natuurvereniging De Steltkluut en in het dagelijks leven leraar. Zeer maatschappelijk betrokken, kun je wel stellen. Heeft de steunfractie de afgelopen raadsperiode met regelmaat geadviseerd over planologische onderwerpen binnen onze gemeente.

 

7 Henk Krutwagen

Jarenlang actief voor vluchtelingenwerk en tot voor kort werkzaam in het loodswezen.

Daarnaast de afgelopen jaren een gewaardeerd deelnemer van de steunfractie.

 

8 Willem Sleijster

Werkzaam als douanier en al weer jaren internationaal solidair actief. Ook ter plekke in Latijns Amerika. Ook bij GroenLinks dus.

 

9 Dylan Nützman

Voorheen nauw betrokken bij het jeugdcentrum Kalashnikov, later actief deelgenomen aan de overgang naar de PIT. Nu vooral bezig als zelfstandig geluidstechnicus en tourmanager. Musicus met een sociaal hart zeg maar.

 

10 Erwin de Bruijn

Al jaren betrokken lid van GroenLinks, secretaris van de wijkraad binnenstad en betrokken in allerhande verbanden (o.a. het COC, programmaraad Terneuzen FM). Werkzaam in de gehandicaptenzorg, daar ook werkzaam in de Ondernemingsraad en als vakbondsconsulent. Zijn adviezen hebben meestal betrekking op het wel en wee van de binnenstad van Terneuzen.

11 Henk van de Haar

De tweede Henk van de lijst was ook jaren actief in vluchtelingenwerk. Cultuurhistorie, met name maritieme cultuurhistorie, is voor hem een passie. De afgelopen jaren was Henk zeer actief in de steunfractie van GroenLinks.

 

12 Joke van Driessen

Met haar partner Huib de Jonge heeft zij het ecohuis in Hoek gebouwd. Een initiatief dat een speciale vermelding heeft gekregen van onze gemeente vanwege het innovatieve karakter van dit project. Groener kan het eigenlijk niet.

 

13 Hans van Hage

Algemeen bestuurslid bij het waterschap. Tot voor kort praktisch betrokken bij natuurbeheer als Boswachter in Zeeuws Vlaanderen. Nu Biologisch rozenkweker. Schrijft samen met Lucien Calle de rubriek Natuurstemmen in BN de Stem en is landelijk actief met  voorlichting en advies richting de agrarische sector op het gebied van duurzaamheid.